Madfanatikeren

Bare om mad

lørdag den 23. juli 2011

Perfekt grille kam

Persille, Rosmarin, citronskal, olie salt og peber, i rå mængder. Nakkekam, skåret op...



Indsendt af Andreas Harrving kl. 08.39
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Om mig

Mit billede
Andreas Harrving
Vis hele min profil

Blog-arkiv

  • ▼  2011 (37)
    • ►  december (4)
    • ►  oktober (6)
    • ►  september (6)
    • ►  august (10)
    • ▼  juli (11)
      • Salad Nicoise med fersk tun
      • Lidt Thaipandekager til aften, nemt friskt og lækk...
      • Dagens høst i hawn, mon ikke der blir til en løgsu...
      • Så prøver jeg da den Grill
      • Salsiccia fresca - hjemmelavet italenere....med rø...
      • Brød - elsker min Teddy..
      • Tærte
      • Til aften, første forsøg med paleo
      • Perfekt grille kam
      • Paleo kost
      • Saft
Billedvindue tema. Leveret af Blogger.